torsdag, september 07, 2006

Time out

Skitväder, skitväder, skitväder, migrän, bilen på reparation, trälim i ögat (aj), stulet cykelhjul (ska bli skönt att lämna centrum), kramp i högerarmen, telefonen och bredbandet i lägenheten har pajat... det är tungt nu.

Igår tog vi oss runt stan för att kolla in badrumsinredning. Hur kan ett handfat med skåp under kosta 9000 kr!? Patrik: vi hittade stället sen, men det var låst och släckt trots lovad öppettid. Grannarna trodde de hade flyttat.

Det går framåt ändå med huset, men inte så snabbt. Har börjat läkta taket. Har haft lite problem med att det inte blir rakt, trots noga mätning. Taket är i alla fall tätt nu, så det är inte samma panik längre. Gjutjärnsrören är borta från badrummet.

P blev blixtinkallad på jobbet tors-fre så vi beslöt oss för att jobba båda två i två dagar. På söndag kör vi hårt på heltid i huset igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att ni passar på att jobba lite som återhämtning:)

Hoppas ni har nya friska krafter till på söndag!

Kram Elisabeth

Anonym sa...

Antar att det kanske var en smärre befrielse att komma till jobbet... Fy 17 - hur mycket otur får ni ha? Stulet cykeldäck, va i h-e?!

En stor KRAAAAAM till er båda!
Nu håller vi tummarna för vackert väder igen!
Kristina

Anonym sa...

Ja, blir man förbannad eller vad när de stjäl ens grejor. Hur resonerar idioterna? "Hm, mitt däck behöver lagas. Då letar jag upp en annan liknande cykel och tar hela hans framhjul så får någon annan köpa nytt istället..." morr... Det är ju inte första gången man blir drabbad heller. /J