onsdag, mars 19, 2014

Badrum och bastu färdiga!

Hela familjen premiärbadar.
För ganska exakt ett år sedan hade vi tömt rummen i källaren och började bila upp betonggolvet för att lägga rör. Minst ett år tidigare började vi skissa på en planlösning. Vissa perioder har vi haft mer speed än i andra, men nu kan vi säga att badrummet äntligen är färdigt! Det har blivit två bad och en bastning bara den senaste veckan - vi är helnöjda! Det är en häftig känsla att se det hela helt klart, när det funnits på papper och i våra huvuden så länge.

Hur det skulle se ut har vi själva skissat fram, vi har också gjort det mesta själva (se tidigare inlägg).

Inköpen har gjorts över halva södra Sverige, inkl via nätet. Tjusningen med att göra det själv är ju att man kan välja och vraka bland leverantörer och både pressa priset och få det precis som man vill. Badkaret köptes på rea på K-rauta, badrumsmöblerna fyndade vi på Macros påskutförsäljning förra året, förutom vita hyllan som kommer från Byggmax. Spegeln är från Bauhaus och toastolen och handdukstorken kommer från Rinkaby rör.

Bastuaggregatet är en Tylö Sport och bastulavarna köpte vi färdiga från Byggmax. Fönster, dörr och belysning från K-rauta.

Bastupanel och lister kommer från Cheapy. Det turkosa kaklet och mosaiken är från Svenska kakel, medan det vita är K-rautas billigaste.

2 kommentarer:

Linda på Hagahome sa...

Snyggt!

Anonym sa...

Hej!

Vi vill tipsa om att du nu kan nominera din härliga blogg till Årets Byggblogg 2014! Det är en utmärkelse instiftad för hemmasnickare som bloggar om sina renoveringsprojekt. Bakom utmärkelsen står byggvaruhuset BAUHAUS som för andra året i rad arrangerar tävlingen, där vinnaren belönas med ett renoveringsbidrag på 25 000 kronor. Nominera din blogg, läs mer om tävlingen och inspireras av andra byggbloggar här: www.bauhaus.se/byggblogg.
Anna
Priest PR