fredag, juni 22, 2007

130 kg = 3900 kr


Vi har haft en veckas semester. Skönt. Har jobbat på en rad småprojekt. Bland annat har vi varit och sålt kopparen vi tog ner vid takbytet. Det blev 130 kg och 3900 kr till huskassan. Mycket mer än väntat! Å andra sidan kostade hämtningen av riset från trädfällningen 2700 kr. Det fyllde tre lastbilar!

Vidare så har dörrkarmarna blivit klara på andra våningen. Och halleluja, vi har nu lås på toan! Vi funderar fortfarande på hur vi ska göra med själva dörrarna, det lutar åt nya. Sen har vi kört många inköpsrundor och kompletterat med lister och annat. Vi börjar förstå de i bekantskapskretsen (nämner inga namn!) som fortfarande efter 20 år inte blivit färdiga att sätta upp lister. Det tar tid! Speciellt när man måste ha specialare här och var som ska målas och justeras.

Har även börjat jobba på balkongen som ska få nytt räcke och fräschas till under, men lagom till midsommar har värsta långtidsregnet satt stopp för vidare arbete där.

Sen har vi belönat oss med en ny TV. Väntar på leverans... spännande. Det suger ordentligt i inredningstarmen nu. Den måste givetvis ha en ny TV-bänk till, och ett soffbord som passar till... och då vill man ju byta ut mattan under... Ska försöka hålla oss till i vinter, men det är svårt!

Inga kommentarer: