onsdag, oktober 11, 2006

Golv i klädkammaren



Det gick till slut. Efter en tur på Biltema (världens bästa affär för renoverare) och inköp av spännjärn så gick det betydligt lättare att lägga klickgolvet. Det krävdes även lite träning för att bli vän med sågen, det var ju trots allt 17 år sedan man hade träslöjd. Tackar Christofer för bidrag (byte) av golvet, hoppas du sover skönt i vår säng! Tyvärr fattades det en planka på 105 cm, men det är längst inne hörnan under snedtaket så det är inte hela världen. Får lösa det på något sätt.

P har jobbat vidare med badrummet. Dörrkarmen har flyttats ytterligare en bit mot väggen - allt för att få ett par cm till i duschen. En kaklare är också kontaktad och en glasdörr är reserverad på Hafa outlet. Nu känns det som om det går framåt igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej!
Marie från 74kvadrat.blogspot.com här. NI är verkligen jätteduktiga! Jag blir grymt imponerad och då har jag ändå precis renoverat järnet själv... Det kommer bli väldigt fint och tapeten i sovrummet är asläcker! Hoppas att ni orkar hela vägen, tipset från oss är att ta renoveringsfria helger då och då så att man inte kör slut på sig själv. Lycka till!!